Університет приєднався до ініціативи Координаційного Центру SaveUkraineNow

Сьогодні ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда разом з Головою Первинної профспілкової організації, головою профспілкового комітету Василем Климончуком зустрілися із головою Благодійної організації «Благодійний фонд «САН» Тарасом Герулею. Сторони обговорили та підписали угоду про співпрацю з метою інформаційного, правового, матеріального, фінансового та іншого забезпечення сил оборони України з Івано-Франківської області.

Пріоритетними сферами співпраці, зокрема, є підвищення рівня інформаційного, правового, матеріального, фінансового та іншого забезпечення сил оборони України, сформованих в Івано-Франківській області, а також здійснення організаційних та координаційних заходів щодо залучення іноземних та українських донорів для отримання гуманітарної допомоги для військових підрозділів Прикарпаття.

«Нас зацікавила ініціатива SaveUkraineNow, тому що вона об’єднує велику кількість колективів і спрямовує всіх на конкретні потреби бойових частин наших ЗСУ. Акумуляція всіх коштів в одному фонді дозволяє придбати не просто потрібне, а й найбільш якісне обладнання», – підкреслив ректор університету Ігор Цепенда.