Профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти Долинської громади

    8 березня відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями Долинської міської територіальної громади Калуського району в рамках проєкту «Університет кар’єри для учнів», яка організована Факультетом історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

    Проректор з науково-педагогічної роботи Прикарпатського університету Едуард Лапковський ознайомив одинадцятикласників із здобутками Університету, перспективними можливостями для майбутніх абітурієнтів і розказав про особливості цьогорічної вступної кампанії.

     Упродовж розмови викладачі Факультету історії, політології і міжнародних відносин Андрій Королько, Роман Кобильник, Сергій Дерев’янко, Орест Бойчук, Сергій Васильченко представили спеціальності, які майбутні студенти можуть здобути на нашому Факультеті. На даний час Факультет пропонує абітурієнтам набір на сім освітніх програм: « Історія та археологія», «Середня освіта (Історія та громадянська освіта)», «Політологія», «Політологія (Національна безпека)», «Міжнародні відносини», «Міжнародні економічні відносини», «Управління міжнародним бізнесом».

    Висловлюємо щиру подяку в організації зустрічі начальнику управління освіти Долинської міської ради Сайку Ігорю Івановичу, Олексин Христині Романівні – заступнику начальника управління освіти Долинської міської ради, директорам і вчителям ліцеїв Долинської громади.