Зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Латвійській Республіці Олександром Міщенком

Сьогодні відбулася онлайн зустріч студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» з Надзвичайним і Повноважним Послом України у Латвійській Республіці Олександром Міщенком. У вступному слові ректор І. Цепенда звернув увагу на важливість таких зустрічей, які можуть мати вирішальний вплив на майбутнє студента спеціальності та виразив свою вдячність Послу О. Міщенку за унікальну можливість поділитися власним досвідом дипломатичної служби.

Під час зустрічі студенти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» цікавилися як актуальними питаннями двосторонніх відносин між Україною та Латвійською Республікою, так і про особливості дипломатичної діяльності.

На сам кінець зустрічі ректор І. Цепенда запросив Надзвичайного і Повноважного Посла О. Міщенка відвідати Обсерваторію на г. Піп Іван.

Додатково зауважимо, що для поглиблення теоретичного навчання студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» запроваджено проект «Зустріч з дипломатами», який надає широкі можливості для наших студентів детальніше зрозуміти особливості дипломатичної служби.