Студенти спеціальності у програмі “Шлях до Європи”

Студенти спеціальності представили своє бачення поглиблення українсько-хорватських відносин

За ініціативи Почесного Консула Республіки Хорватія у Західному Регіоні студенти взяли участь у конкурсному проекті “Україна Хорватія. 10 кроків на зустріч”. В рамках події 8 студентів представили своє бачення інтенсифікації двосторонніх відносин. За результатами конкурсу 2 студентки спеціальності “Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії” отримали стипендії, які будуть виплачуватися протягом року.

Підсумовуючи засідання конкурсної комісії ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника І. Цепенда зазначив “Це перший крок до того, щоб поглиблювати свої професійні знання. І ми толеруємо такі ініціативи тому, що вже протягом багатьох років університет має більше 50-ти стипендій”.

Мар’яна Костишин, студентка ІІ курсу спеціальності зазначила, що для інтенсифікації діалогу  “потрібно збільшувати кількість обмінів та викладачів”.

Окремим мотифуючим призом стала поїздка учасників конкурсу до Києва на зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Аніцою Джамич.

Детальніше: https://galtv.if.ua/video/shlyah-do-yevropy-polska-dopomoga-16-01-2021