XІ УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКА ЗУСТРІЧ В ЯРЕМЧЕ

20-23 вересня в Яремче проходить ХІ Польсько-Українська Зустріч “Минуле, Сучасне, Майбутнє”. Це практично єдина циклічна експертська зустріч на тематику комплексу відносин Pl-UA, яка регулярно відбувається в Україні. Ініціаторами заходу були і є Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника та “Kurier Galicyjski” – найбільше польське медіа в Україні. З часом до організації заходу долучилось ряд дуже поважних партнерів, представники яких, разом з господарями, і прийняли участь у відкритті ХІ Зустрічі 20 вересня.

Дану важливу ініціативу зокрема  підтримують Сенат Республіки Польща та Міністерство Закордонних Справ Польщі. Патронат над даним заходом вже кілька років здійснює Форум Польсько-Українського Партнерства, який  створений і діє при Міністерствах закордонних справ України та Польщі. Дуже цікава і насичена програма, відверті, гострі але разом з тим дуже конструктивні і дружні дискусії між польськими і українськими фахівцями.

Як завжди такі заходи це також  прекрасна можливість для зустрічі і обміну думками з старими друзями і започаткування нових контактів в прекрасній атмосфері Українських Карпат.