Будь у курсі життя студентів! Підпишись на ТікТок університету!

Півтори тисячі підписників за менш ніж два тижні від свого запуску має TikTok Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника!

А один з наших найпопулярніших роликів набрав вже 78,1 тисячу переглядів. Якщо не бачили, тисніть ТУТ та переходьте на нашу сторінку!

Чи ви знаєте, що першим «тіктокером» в Україні був патрон нашого університету Василь Стефаник? Адже саме про нього казали, що він пише «коротко, сильно і страшно».

Так, на зміну коротким, сильним і страшно сумним або страшно веселим текстам минулого, прийшли короткі, сильні і страшно сумні або страшно веселі відеоролики сьогодення.

TikTok — це певною мірою дзеркало нашого буремного світу. Якщо комусь щось не подобається, то не дивитися у дзеркало — це не варіант! Це втеча від нових трендів, від власного аналізу того, що у даний момент відбувається у суспільстві. Зокрема, у його молодіжному сегменті. Тож ПНУ розглядає ТікТок в першу чергу як місце, де є багато творчості та світла!

Тому закликаємо негайно підписатися на @pnu.official і тримати руку на пульсі студентського життя!

Запрошуємо також до знайомства з зірками нашого TikTok!

Його ведуть студенти Прикарпатського університету — Ярослав Гонташ та Данило Чвирук.

Ярослав вчиться на третьому курсі менеджменту соціокультурної діяльності Навчально-наукового інституту мистецтв ПНУ.

А переможець Конкурсу «Найкращий блогер ПНУ» Данило Чвирук вчиться на 4 курсі факультету туризму і має вже 89,4 тисячі підписників у ТікТок.

Саме ці креативні і відкриті на весь світ хлопці в одну мить можуть зробити популярним будь-що і будь-кого у ПНУ!

Запрошуємо всіх до творчості на благо університету!

На відео хлопці-тіктокери під час благодійного концерту на підтримку ЗСУ у День університету.