Наші дизайнери – серед найкращих у творчому проєкті «Серцем єдиним, ми – Україна!»

У приміщенні Івано-Франківської облдержадміністрації відбулася зустріч голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук з юними митцями Прикарпаття. Учні дитячих шкіл мистецтв та молодіжних центрів впродовж березня 2024 року створювали свої дизайнерські роботи в межах обласного творчого конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна!», розробляючи основу до логотипу конкурсу, який сформував відомий художник та ілюстратор Нікіта Тітов, неодноразовий учасник благодійних аукціонів на підтримку Збройних сил України. Приємно, що серед відзначених були наші талановиті студентки з Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Соломія Чуйко та Наталія Соронович разом з куратором творчої групи, професором Навчально-наукового інституту мистецтв Олегом Чуйком.

Цей проєкт був створений для того, щоб стимулювати діток до творчості та підтримувати обдарованих дітей. Всі фіналісти проекту отримали грошові премії та цінні подарунки від керівництва області.

Під час підведення підсумків було запрошено до слова директора Навчально-наукового інституту мистецтв, кандидата історичних наук, доцента Володимира Федорака. Він подякував юним митцям за їх творче бачення та коротко розповів про перспективні можливості здобуття вищої освіти на різних спеціальностях у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.