Відбулася онлайн зустріч з Генеральним консулом України в Кракові Вячеславом Анатолійовичем Войнаровським

Генеральний консул України в Кракові Вячеслав Войнаровський 11.07.2022 року провів он-лайн зустріч з представниками професорсько-викладацького складу, студентської спільноти та абітурієнтами Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.
Модератором заходу виступив доцент кафедри міжнародних відносин  Ігор Гурак.
Вячеслав Войнаровський розповів під час свого виступу про пріоритети діяльності МЗС України та його закордонних установ у період повномасштабної військової агресії росії проти України, актуальний стан українсько-польських відносин у контексті безпрецидентної допомоги і підтримки з боку РП для нашої держави, а також сьогодення роботи українських консулів у Польщі і головні аспекти взаємодії двох країн у галузі освіти й науки у цей складний час. Окрім цього, відповів на численні запитання учасників он-лайн зустрічі.

Користуючись нагодою український дипломат висловив щиру подяку колективу та особисто ректору ПНУ ім.В.Стефаника проф. Ігорю Цепенді за багаторічну плідну співпрацю вишу з МЗС України та вагомий внесок у розвиток співробітництва між Україною й Польщею.