Кращі студенти Прикарпатського стали стипендіатами БФ “Повір у себе”

Завершився фінальний етап конкурсного відбору студентів Прикарпатського університету для отримання стипендії від Благодійного Фонду «Повір у себе». Зазначимо, що стипендіальна програма Фонду створена для підтримки талановитих дітей із сільської місцевості, які прагнуть здобути якісну вищу освіту, отримати професію та реалізувати себе як особистість. 

Цьогоріч стипендіатами Благодійного фонду «Повір у себе» стали 15 наших найкращих студентів і впродовж 2021-2022 навчального року вони отримуватимуть щомісячно стипендію від Фонду у розмірі 2000 грн. А саме: Перчик Мар’яна, Федора Наталія, Філіпова Романа (Педагогічний факультет); Кріль Олег (Факультет історії, політології і міжнародних відносин); Остащук Роман (Коломийський навчально-науковий інститут); Лапчук Іванна, Харук Святослав (Факультет природничих наук); Бойко Оксана (Факультет філології); Марусяк Вікторія (Економічний факультет); Леник Вікторія-Марія (Факультет психології); Смалюга Оксана (Факультет математики та інформатики); Катанова Лілія (Фізико-технічний факультет); Голубовська Яна (Навчально-науковий юридичний інститут); Шатрук Вікторія, Ярема Лідія (Інститут післядипломної освіти та довузівської підготовки).

Також ще 9 студентів ПНУ отримають фінансову допомогу Благодійного фонду «Повір у себе» в оплаті вартості за проживання в гуртожитку університету на 2021-2022 н.р.. Ними стали – Колотило Андріана (Факультет історії, політології і міжнародних відносин); Шамлій Оксана (Факультет філології); Козлівська Тетяна (Факультет іноземних мов); Слівінська Уляна (Педагогічний факультет); Ясінська Мар’яна (Факультет математики та інформатики); Бріцька Вікторія (Факультет психології); Гук Олександр (Факультет фізичного виховання і спорту); Наталія Крижановська (Навчально-науковий юридичний інститут); Тетяна Томинець (Фізико-технічний факультет).

Зазначимо, що вже четвертий рік поспіль Прикарпатський університет спільно з Благодійним фондом “Повір у себе” успішно реалізує проєкт з надання підтримки студентам із сільської місцевості. Така співпраця відбувається в рамках двостороннього Договору, який був підписаний у 2018 році. За цей період допомогу Фонду отримали близько сотні наших студентів з сільської місцевості.

Прикарпатський університет вдячний засновникам Благодійного фонду “Повір у себе” Ірині та Віктору Іванчикам за співпрацю та підтримку студентської молоді Івано-Франківщини.

Довідково

Благодійний фонд «Повір у себе» – неприбуткова організація, заснована Віктором та Іриною Іванчиками у 2009 році. Метою фонду є сприяння розвитку освіти: матеріальна і духовна підтримка молодих талантів, а також тих, хто найбільше цього потребує.