Студент-міжнародник отримав стипендію від Фонду “Повір у себе”

  • ????????????????????????????????????

За результатами конкурсного відбору студент 3 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Кріль Олег став одним із 15 найкращих студентів, які отримуватимуть впродовж 2019-2020 н.р. щомісячну стипендію від Фонду «Повір у себе» в розмірі 2000 грн. Ще 10 студентам Фонд надасть фінансову підтримку в оплаті вартості за проживання в гуртожитку університету.

Конкурсний відбір проходив 17 вересня у рамках Договору про реалізацію проекту з підтримки студентів університету із сільської місцевості, підписаного в 2018 році між Прикарпатським національним університетом і Благодійним Фондом «Повір у себе». Його провели  голова правління Благодійного фонду «Повір у себе» Світлана Мозгова та менеджерка освітніх і культурних проектів Фонду Христина Біляковська за участі проректорки з наукової роботи нашого університету Валентини Якубів, проректорки з науково-педагогічної роботи Галини Михайлишин. Під час зустрічі студенти презентували власні проекти та відповідали на запитання представників Фонду.

Додатково.

Благодійний Фонд «Повір у себе» заснований у 2009 році. Це – неприбуткова організація. Засновники Фонду – Віктор та Ірина Іванчики. Метою фонду є сприяння розвитку освіти: матеріальна і духовна підтримка молодих талантів, а також тих, хто найбільше цього потребує. Місія – сприяти розбудові України, розвиваючи нову генерацію освічених українців шляхом надання підтримки талановитим студентам та викладачам. За період діяльності більше 500 студентів з 63-х вітчизняних університетів отримали фінансову підтримку Фонду. Благодійна організація також надає кошти на впровадження проектів, які би об’єднували молодих людей навколо однієї ідеї та успішно втілювалися у життя.

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника є одним із 4-х університетів України, який відібраний Благодійним Фондом «Повір у себе» за вагомі успіхи студентів з сільської місцевості. Вже другий рік поспіль найкращі студенти університету отримують допомогу Фонду.