Студентка Мар’яна Шекета взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з міжнародних відноси

27 квітня 2018 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка в Інституті міжнародних відносин відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Для участі у підсумковій науково-практичній конференції було запрошено 16 студентів (авторів 15 наукових робіт). На конференції з доповідями виступили 14 студентів з 10 вищих навчальних закладів України. В роботі галузевої конкурсної комісії взяли участь 25 провідних науково-педагогічних працівників з 12 ВНЗ України та представники Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченкаі Дипломатичної академії  України при Міністерстві закордонних справ. Рейтинг претендента на перемогу в Конкурсі визначався середнім арифметичним від балів за перший етап ІІ туру та за виступ на науково-практичній конференції (максимум 100 балів від одного члена галузевої конкурсної комісії).

Наша студентка Шекета Мар’яна здобула четверте рейтингове місце з науковою роботою на тему: «Конфлікт в Країні Басків: історія і сьогодення». Науковий керівник конкурсної роботи – кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин Стецюк Наталія Миколаївна

Наша студентка гідно представила Прикарпатський національний університет і отримала найвищий конкурсний бал від доктора політичних наук, завідувача кафедри зовнішньої політики і дипломатії Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України Чекаленко Л. Д.